(untitled) (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2024)
Maqolada, dastlab, iqtisodiyot va unga aloqador fanlar haqida umumiy ma’lumot beriladi. So‘ngra, ularni o‘qitishga bo‘lgan talab qachon va qanday tarzda kelib chiqqanligi yoritib beriladi. Shuningdek, ayni vaqtda bu sohalarda ishlayotgan pedagoglar qanday muammolarni hal qilishlariga to‘g‘ri kelayotganligi va shu muammolarni hal qilishga oid bir qancha samarali yechimlarga asosiy e’tibor qaratiladi.