(untitled) (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2024)
Maqolada ishlab chiqarishni ilmiy boshqarishning asosiy muammolarini o’rganish va rivojlantiruvchi yirik va mustaqil boshqaruv tashkilotlarini zamonaviy kompyuter texnikasi bilan jihozlash, boshqaruvning strategik, iqtisodiy va matematik usullarini qo‘llash bayon etilgan