(untitled) (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2024)
Dunyo aholisi 9 milliardga yetib borayotganligi uchun qishloq xo’jaligi mahsulotlariga, asosan, oziq-ovqatga bo’lgan talab ortib bormoqda. Shu boisdan ushbu maqola qishloq xo’jaligini isloh qilish va undan samarali foydalangan holda iqtisodiy o’sishga erishishni taminlah borasida qilinayotgan ishlar hamda uni rivojlantirishi mumkin bo’lgan usullar haqida bo’ladi.