(untitled) (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2024)
Ushbu maqolada xalqaro ishchi kuchi migratsiyasi va davlatimiz migratsiyasi haqida ham olib boriladi. Maqolada ushbu mavzuga oid tushunchalarni, davlatlarning ko’rsatkichlarini va boshqa ma’lumotlar haqida yoritib berilgan.