(untitled) (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2024)
ushbu maqolada prokuratura organlari faoliyatini takomillashtirish, prokuratura organlari xodimlari malakasini oshirish, O‘zbekiston Respublikasi Huquqni muhofaza qilish Akademiyasi, Akademiyaning tuzilmasi, maqsad va vazifalari, Akademiya rahbariyati, tarmoqlari haqida batafsil yoritilgan.