(untitled) (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2023)
Ushbu maqolada tarjimada pragmatik ma’noning tutgan oʻrni hamda uning kommunikativ effekt hosil qilish imkoniyati retseptori haqida ma’lumotga ega boʻlasiz.