(untitled) (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2026)
Mazkur maqolada O‘zbekiston mustaqilligi yillarida pedagogik kadrlar tayyorlash tizimi, fan va ta’lim integratsiyasi, oliy pedagogik ta’lim mazmunining yangilanishi, pedagog kasbining ijtimoiy maqomi hamda ta’lim sifatini oshirishga qaratilgan islohotlar ilmiy-nazariy va amaliy jihatdan tahlil qilinadi.