(untitled) (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2026)
Ushbu maqolada akne vulgaris kasalligining etiologiyasi, patogenezi, klinik belgilari va davolash usullari o‘rganildi. Tadqiqot davomida 5 nafar bemor kuzatilib, ularning klinik holati va davolash samaradorligi tahlil qilindi. Natijalar shuni ko‘rsatdiki, kombinatsiyalangan terapiya akne vulgarisni davolashda eng samarali usul bo‘lib, yallig‘lanish belgilarini kamaytirish va yangi toshmalar paydo bo‘lishini sekinlashtirishda yuqori natija berdi.