(untitled) (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2026)
Ushbu ilmiy maqolada qon tomir kasalliklarini davolashda qo‘llanilayotgan zamonaviy innovatsion metodlar tahlil qilinadi. Yurak-qon tomir tizimi kasalliklari butun dunyoda yetakchi o‘lim sabablaridan biri bo‘lib qolmoqda, shu bois ularni davolashda yangi texnologiyalarni joriy etish dolzarb hisoblanadi. Tadqiqotda endovaskulyar aralashuvlar, minimal invaziv jarrohlik usullari, stentlash, angioplastika, regenerativ tibbiyot va gen terapiyasi kabi zamonaviy yondashuvlar o‘rganildi. Materiallar sifatida xalqaro ilmiy maqolalar, klinik tadqiqotlar va tibbiy qo‘llanmalardan foydalanildi. Natijalar shuni ko‘rsatdiki, zamonaviy metodlar an’anaviy davolash usullariga nisbatan samaradorligi yuqori, asoratlar darajasi past va bemorlarning hayot sifati sezilarli darajada yaxshilanadi. Xulosa qilib aytganda, qon tomir kasalliklarini davolashda innovatsion texnologiyalarni keng joriy etish kasalliklar prognozini yaxshilashda muhim ahamiyatga ega.