(untitled) (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2026)
Ushbu maqolada bolalarda siydik-tosh (urolitiaz) kasalligini keltirib chiqaruvchi asosiy sabablar va xavf omillari tahlil qilingan. Ma’lumki, so‘nggi yillarda ushbu patologiya bolalar orasida ham tobora ko‘proq aniqlanmoqda.