(untitled) (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2026)
Ushbu maqolada travmatologiya amaliyotida suyak sinishlarini davolashning zamonaviy strategiyalari hamda ularning klinik-prognostik ahamiyati tahlil qilinadi. Suyak sinishlari tayanch-harakat tizimi jarohatlari orasida eng ko‘p uchraydigan patologiyalardan biri hisoblanadi va ular bemorlarning hayot sifati hamda mehnat qobiliyatiga sezilarli ta’sir ko‘rsatadi.