(untitled) (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2026)
Ushbu maqolada fan va texnika rivojlanishida oʻziga xos davr sifatida hisoblangan XX asrda fan va texnika sohasidagi ayrim kashfiyotlar xususida maʼlumotlar berilgan.