(untitled) (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2026)
Ushbu maqolada kimyo fanini o‘qitishda kengaytirilgan haqiqat (Augmented Reality, AR) texnologiyalariga asoslangan Arloon Chemistry ilovasidan foydalanishning pedagogik samaradorligi tahlil qilinadi. Tadqiqotda AR texnologiyalari yordamida o‘quvchilarning mavzuni o‘zlashtirish darajasi, vizual tasavvuri va fanga bo‘lgan qiziqishining o‘zgarishi o‘rganildi. Tajriba natijalari Arloon Chemistry ilovasi an’anaviy o‘qitish usullariga nisbatan yuqori didaktik samaradorlikka ega ekanini ko‘rsatdi.