(untitled) (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2026)
Mqolada surunkali migren kasalligi uchrashib sabablari va aholi ortasida tarqalish semiotikasi haqida so’z boradi. Ushbu maqolada migren kasalligi tarixi o’rganildi. Surunkali migren kasalligini tarqalishi va sabablari haqida eng so’ngi ma’lumotlar ushbu maqolada berildi