(untitled) (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2025)
: Ushbu maqolada diagnostik va klinik fikrlashni rivojlantirishda pedagogik yondashuvlar masalalari LOR (otorinolaringologiya), xirurgiya va oftalmologiya yo‘nalishlari misolida o‘rganiladi. Maqolada talabalar va yosh shifokorlarning klinik fikrlash, tashxis qo‘yish va kasbiy qaror qabul qilish ko‘nikmalarini shakllantirishda interaktiv metodlar, simulyatsiyalar, mentorlik va innovatsion pedagogik yondashuvlar tahlil qilinadi. Shuningdek, zamonaviy tibbiy ta’limdagi pedagogik texnologiyalar va ularning samaradorligi muhokama qilinadi.