(untitled) (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2025)
Ushbu maqolada mamlakatimizning xorijiy davlatlar bilan davrida ilm-fan sohasida olib borayotgan hamkorligi hamda erishilgan ijobiy natijalari haqida ma’lumotlar keltirilgan.