(untitled) (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2025)
Maqolada ta’limda differensial yondashuvni amalga oshirishning nazariy asoslari, amaliy yo‘llari va metodik tavsiyalari yoritilgan. Differensial yondashuv har bir o‘quvchining individual imkoniyatlarini, bilim darajasini va qiziqishlarini hisobga olib, ta’lim jarayonini samarali tashkil etish imkonini beradi. Bu yondashuv orqali ta’lim oluvchilar o‘z imkoniyatlarini to‘liq namoyon qilishlariva yaxshi natijalarga erishishlari mumkin. Differensial yondashuv - bu o‘quv jarayonida har bir o‘quvchining individual xususiyatlari, qobiliyati, ehtiyoji, bilimi va rivojlanish darajasini hisobga olgan holda o‘qitish usulidir.