(untitled) (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2025)
Ushbu ilmiy maqola zamonaviy ta’lim sharoitida insonparvarlik tamoyilining o’zgaruvchan rolini va fundamental ahamiyatini tahlil qilishga bag’ishlangan. Tadqiqotning asosiy maqsadi insonparvarlik pedagogikasining klassik nazariy asoslarini (K. Rogers, A. Maslow asarlari) zamonaviy pedagogik konsepsiyalar, jumladan, shaxsga yo’naltirilgan ta’lim, ijtimoiy-hissiy o’qitish (SEL) va raqamli pedagogika bilan integratsiyalashuvini har tomonlama o’rganishdan iborat.