(untitled) (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2025)
Ushbu maqolada nutq madaniyatining tarixiy rivojlanish bosqichlari, notiqlik san’atining jahon va Sharq uyg‘onish davridagi o‘rni hamda uning zamonaviy ta’lim jarayonidagi ahamiyati tahlil qilinadi