(untitled) (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2025)
Ushbu maqolada gaymarit kasalligining etiologiyasi, klinik belgilar, tashxislash usullari hamda zamonaviy davolash yondashuvlari tahlil qilinadi. Gaymarit o‘tkir va surunkali shakllarda uchrab, nafaqat mahalliy, balki umumiy asoratlarni ham keltirib chiqarishi mumkin. Maqola shuningdek profilaktika va reabilitatsiya choralari haqida ma’lumot beradi.