(untitled) (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2025)
Mazkur maqolada Yangi O‘zbekiston taraqqiyot strategiyasi doirasida ijtimoiy davlat qurish yo‘lida amalga oshirilayotgan konstitutsiyaviy islohotlarning mazmuni yoritiladi. Asosiy e’tibor inson qadri, ijtimoiy adolat va huquqiy davlat tamoyillariga qaratilgan.