(untitled) (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2025)
Ushbu maqolada bakterial vaginoz (BV) kasalligining sabablari, klinik belgilari, tashxis usullari va zamonaviy davolash usullari batafsil yoritilgan. BV qin mikroflorasining buzilishi natijasida yuzaga kelib, laktobakteriyalar kamayishi va zararli anaerob bakteriyalar ko‘payishi bilan bog‘liq.