(untitled) (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2025)
Ushbu ilmiy maqolada muammoli ta’lim texnologiyalarining tibbiyot texnikumi talabalarini mustaqil bilish faolligini rivojlantirishdagi didaktik imkoniyatlari tahlil qilinadi. Muammoli ta’lim usullari talabalarga muammolarni hal qilish jarayonida faol ishtirok etish imkonini beradi, bu esa ularning fikrlash qobiliyatini, ijodkorligini va hamkorlik ko’nikmalarini rivojlantiradi.