(untitled) (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2025)
Ushbu maqolada tajriba hayvonlari ingichka ichagi devorining metabolic sindrom modelidagi morfologik o’zgarishlari bayon qilingan. Metabolik sindromning paydo bo’lishida ingichka ichak vorsinkalarining so’rish jarayoning kuchayishi, ichak devori qavatlaridagi morfologik o’zgarishlari patologik jarayonga xos hisoblanadi. Tadqiqotdan olingan ma’lumotlar shifokorlarga va ilmiy izlanuvchilar uchun kerakli ma’lumotlar bo’lishi mumkin.