(untitled) (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2025)
Ushbu maqolada qonning shaklli elementlari — eritrotsitlar, leykotsitlar, trombotsitlar va ularning tarkibi hamda turlari haqida ma’lumot berilgan. Eritrotsitlar, leykotsitlar va trombotsitlarning vazifalari, fagositoz jarayoni hamda qon ivish mexanizmlari tahlil qilinadi.