(untitled) (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2025)
Деллатацион кардиомиопатия касаллиги умуман олганда, бу юракнинг асосий камералари кенгайиши ва систолик функциясининг пасайиши билан кечадиган касаллик бўлиб, турли келиб чиқиш сабабларига эга бўлган миокард касалликлар гурухига кирадиган касалликдир.