(untitled) (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2025)
Mazkur maqolada zamonaviy pedagogik texnologiyalarning o‘qituvchining pedagogik mahoratini shakllantirishdagi ahamiyati va samaradorligi tahlil etiladi. Unda innovatsion yondashuvlar, interaktiv metodlar va axborot-kommunikatsiya texnologiyalaridan foydalanish orqali ta’lim jarayonining sifatini oshirish, o‘qituvchining kasbiy kompetensiyalarini rivojlantirish imkoniyatlari yoritiladi. Shuningdek, real pedagogik tajribalar asosida zamonaviy texnologiyalarni tatbiq etishning ijobiy natijalari va ularning ta’lim samaradorligiga ta’siri ko‘rsatib o‘tiladi. Maqola pedagog kadrlar tayyorlashda va ularning uzluksiz kasbiy rivojlanishini ta’minlashda zamonaviy texnologiyalarning o‘rni muhim ekanligini asoslab beradi.