(untitled) (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2025)
Shahar va barcha tuman tibbiyot birlashmalaridagi birlamchi tibbiy muassasalarda О‘zbekiston Respublikasi Sog‘liqni Saqlash Vazirligining 2016 yil fevraldagi №137-sonli buyrug‘i asosida homiladorlikni olib borish va tug‘ruqqa tayyorlash onalar va gо‘daklar о‘limini hamda ulardagi kasallik va nogironlikni oldini olishning eng zaruriy va zamonaviy talablardandir. (Mazkur standartning 5-beti.)