(untitled) (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2025)
Ushbu maqolada surunkali miyelogen leykemiya kasalligi kelib chiqishi sabablari hamda davolash yo’llari to’grisida so’z boradi. Ushbu xavfli kasallik mutlaqo har qanday yoshdagi odamlarga ta’sir qilishi mumkin. Ammo rasmiy statistik ma’lumotlarga qaraganda kasallik yosh bolalarda kamroq qayd etilishi tastiqlangan.