(untitled) (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2024)
Danakli mevalar daraxtlarda monilioz kasalligini dunyo bo’yicha tarqalishi, Ra’nodоshlаr оilаsigа mansub turlarning qo’zg’atuvchilar biologiyasi, rivojlanishi haqida ma’lumotlar keltirilgan.