(untitled) (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2024)
Maqolada mikroorganizmlarning insonlar hayotida tutgan o‘rni va ahamiyati, kichik ko‘zga ko‘rinmaydigan mitti mavjudotlarni olimlar tomonidan o‘rganilishi jarayonidagi muhim dalilar va shu bilan birgalikda aktinomitsitlar ularga yaqin mikroorganizmlar xususida ma’lumotlar keltirilgan. Keltirilgan ma’lumotlar natijalar asosida mikroorganizmlar biologiyasi va ekologik omillarga munosabatiga ko‘ra bir qancha ma’lumotlar qayd etilgan.