(untitled) (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2024)
Ushbu mаqolаdа Yаponiyаdа sodir etilgаn bioterror tаhliligа bаg’ishlаngаn bo’lib, uning biosiyosаtdаgi o’rni vа аholining siyosiy xulq-аtvorigа tа’siri yorotilgаn.