(untitled) (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2024)
Ushbu maqolada oziq-ovqat va o`simlik dunyosining tabiat inom etgan boyliklari va ajdodlarimizdan qolgan meroslarning xalq tabobatida, zamonaviy meditsinada tutgan o`rni haqida yoritilgan.