(untitled) (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2024)
O‘rta Osiyo hususan yurtimiz qadimgi aholisi haqidagi yozma manbalarda turlicha ma’lumotlar uchraydi. Hususan qadimgi sug’diy yozma manbalarini o‘rganish, bu yozuvdagi O’rta Osiyo aholisiga oid ma’lumotlarni o’rganish, undagi faktlarni tahlil qilish borasidagi qilingan ishlar haqida maqola atroficha yoritiladi.