(untitled) (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2024)
Ushbu maqolada O’rta Osiyoda avval Rossiya imperiyasi keyinchalik Bolsheviklar hamda Sovetlar Kommunistik partiyasi tomonidan mustamlakachilik tartiblariga qarshi kurash olib borgan jadid mutafakkirlari hayoti va faoliyati haqida so’z boradi.