(untitled) (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2024)
"Eshakyemi – (urtikaria) kasalligida to‘satdan paydo bo‘ladigan qizil toshmalar va qichima ortida qanday sirlar yashiringan? Ushbu maqolada mazkur kasallikning kelib chiqish sabablari va yashirin omillar haqida bilib olishingiz mumkin. Shuningdek eshakemi kasalligi sabab toshadigan qavariqchalarning shakli qizarishning qanday ekanligiga qarab qaysi turdagi Eshakyemi kuzatilayotganini aniqlashni oʻrganamiz.