(untitled) (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2024)
Ushbu maqolada o’quvchilarda destruktiv xulq ko’rinishlarining paydo bo’lishi va uning oldini olish choralari haqida ma’lumotlar berilgan.