(untitled) (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2024)
Ушбу мақолада кунгабоқарнинг маданий экма тури билан ер ноки тури (топинамбур) ни чатиштириш ўтказилганлиги ҳақида селекцион ишлар ва турлараро дурагайлшнинг қисқача тарихи ҳамда ижобий аҳамиятга эга эканлиги ҳақида маълумотлар берилган