(untitled) (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2024)
Ushbu maqola biznesdagi raqamli transformatsiya jarayonlarida soddalashtirishning muhim rolini ko’rib chiqadi. U raqamli tashabbuslarni qabul qilishda tashkilotlar duch keladigan qiyinchiliklarni ta’kidlaydi va murakkablik to’siqlarini bartaraf etish strategiyasi sifatida soddalashtirishni ta’kidlaydi. Adabiyotlarni keng qamrovli tahlil qilish va amaliy tadqiqotlarni o’rganish orqali maqola soddalashtirish raqamli transformatsiyani qanday tezlashtirishi, samaradorlik, innovatsiyalar va raqobatdosh ustunlikka olib kelishini tushuntiradi. U turli sohalardagi muvaffaqiyatli raqamli transformatsiyalar misollaridan kelib chiqib, AT infratuzilmasini ratsionalizatsiya qilish va hamkorlik madaniyatini oshirish kabi soddalashtirishning asosiy strategiyalari haqida tushuncha beradi. Umuman olganda, maqola raqamli transformatsiyaning murakkabliklarini yo‘lga qo‘yish va bugungi raqamli iqtisodiyotda barqaror o‘sishga erishishga intilayotgan korxonalar uchun qimmatli tushunchalarni taqdim etadi.