(untitled) (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2024)
Ушбу маколада Бойсун туманидаги қишлоқларда олиб борилган тадкикод ишлари, Дарбанд сўзининг топономия таҳлили, Бойсун туманининг Даҳнаижом қишлоғи, ёдгорликдан эллинистик даврини характерловчи кулолчилик буюмлари ва Юнон-Бақтрия тангалари (Eвтидемус, Деметрий) топилиши натижасида хакида маълумотлар акс этган.