(untitled) (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2024)
Ushbu maqolada hashoratlar haqida shuningdek hashoratlarning tibbiyot sohasidagi ahamiyatli turlari va pashshalar, chivinlar, va iskaptoparlar haqida so’z boradi.