(untitled) (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2024)
Ushbu maqolada O’zbekiston Respublikasida so’gliqni saqlash tizimi, Surxondaryo vilayati tumanlarida dastlabki sog’liqni saqlash masalalari sog liqni saqlash tizimidagi vrachlik punktlari, oilaviy poliklinikalar, ularning samaradorligi, tizimdagi o’zgarishlar holatlari, o’tkazilgan chora tadbirlar, sog’liqni saqlash tizmi ko’lami haqida ma’lumot berilgan.