(untitled) (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2024)
Мақолада қандли диабет аниқланган беморларнинг комплекс босқичли диагностикаси ва ҳомиладорлик ва неонатал асоратларининг пайдо бўлиши ва ривожланиши тўғрисида ўз фикрларимизни беришга имкон беради, бунинг асосида перинатал асоратлар ва ҳомиладорилкни турли даврларидаги асоратлар тўғрисидаги тушунчаларни билиш имкон беради.