(untitled) (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2024)
Ushbu maqolada neft mahsulotlari bilan tuproq va suv ifloslanishidan kelib chiqadigan muammolar va ularni hal qilish yo’llari muhokama qilinadi. Ushbu tajribalar asosida to‘kilgan neft mahsulotlarini bakteriyalarning eng samarali turlaridan foydalangan holda utilizatsiya qilish usullari bo‘yicha ilmiy izlanishlar olib bordik.