(untitled) (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2024)
Ushbu maqolada issiqlik almashinuvi issiqlikning issiqroq jismdan sovuqroq jismga o’tishi, shuningdek, mikrozarrachalarning tartibsiz harakati bilan bog’liq bo’lgan o’z-o’zidan, qaytarilmas jarayon bo’lib, u ham energiyaning bir tanadan ikkinchisiga o’tishiga olib keladi. mikroskopik ishlarni bajarish. haqida qamrab olgan.