МЕҲНАТ ЖАМОАЛАРИДА ШАХСЛАРАРО МУНОСАБАТ ТАҲЛИЛИ ВА УНИНГ ПСИХОЛОГИК ИМКОНИЯТЛАРИ (Journal of Universal Science Research, 2024)
Меҳнат – бу маълум бир ижтимоий фойдали (ёки ҳеч бўлмаганда жамият томонидан истеъмол қилинадиган) моддий ёки маънавий маҳсулотни ишлаб чиқаришга йўналтирилган инсоннинг фаолиятидир.