TOLALARDA MAKROMOLEKULALARNING ORIENTATSIYA FAKTORINI QO‘SH NURNI SINISHI USULDA ANIQLASH (Journal of Universal Science Research, 2024)
Mazkur ilmiy-texnik tadqiqot vazifalarning dolzarbligidan kelib chiqib, ushbu loyihaning asosiy maqsadi sellyulozaning sintezi va makromolekula tolalardagi ustmolekulyar tuzilishi va kimyoviy xossalarini innovatsion tarzda joriy etishdan iboratdir.