Patent trolling atamasi huquqiy tavsifi, muammoli vaziyatlar va yechimlari. (Journal of Universal Science Research, 2024)
ushbu maqolada patent trolling atamasi tavsifi, patent trollari qanday faoliyat bilan shug’ullanishlari, ularning nishoni nimalar bo’lishi, qaysi davlatlarda keng tarqalganligi va ularga qarshi qanday choralar qo’llash mumkinligi haqida fikr yuritiladi.