ПОМИДОР КЎЧАТИНИ ЯНГИ ЛОЙХА АСОСИДА БАРПО ЭТИЛГАН ИССИҚХОНАДА ПЕНОПЛАСТ КАСЕТАЛАРДА ТАЙЁРЛАШ (Journal of Universal Science Research, 2024)
Замонавий янгиланган технологияларни қўллаган холда гидропоникали иссиқхоналарда памидор кўчатларини пенопласт касеталарда етиштириш агротехникасини такомиллаштириш ёритиб берилган.