BOSHLANG’ICH SINF O’QUVCHILARINI ART PEDAGOGIKASI VOSITASIDA KREATIVLIGINI OSHIRISH (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu  maqolada  boshlang’ich  sinf  o’quvchilarini  ART  pedagogikasi  vositasida  kreativligini  oshirish  xususida  fikr  yuritiladi .